mandag den 5. juli 2010

Lige ved siden af bikinibadestranden ...


I dag er badesæsonen startet for schæferen og pjoklederen. Vandet skulle lige være ordentligt varmt først. Vi er lidt pivede – specielt schæferen.
Vi har Sydsveriges bedste badesø – det blev den i hvert fald kåret til for nogle år siden – kun få minutters kørsel herfra. Det er et flot sted med plæner, minigolf, lille restaurant og frem for alt sandbund. Der er en hundebadestrand ved siden af bikinibadestranden, som schæferen lige døbte den i dag. Dem var der godt nok også mange af.

Der tager vi ud i ”frokostpausen” næsten hver dag henover sommeren, når vejret er godt. Schæferen elsker at svømme. Da hundene skal være i snor i vandet (ja, ja, det ER Sverige, det her), så må jeg også med ud. Og det tager jeg nok ikke skade af.
Bagefter spiser vi altid en is – hver. Jeg har prøvet at spise schæferen af med en sodavandsis. Det gider han ikke sætte schæfertænderne i. Det skal være sådan et kræmmerhus. Så vi får to af dem, naturligvis uden chokolade.

3 kommentarer:

Lis sagde ...

Leika glæder sig til at komme på den badestrand igen. Det var alletiders sidste år siger hun

Margrethe sagde ...

Der er ikke noget hyggeligere end en aftenbadetur her hos os - vores nærmeste strand er man ikke så glade for hunde, så vi foretrækker at komme derud, når der ikke er så mange. Karla er ikke så glad for vand, men det går meget bedre nu, hvor hun har fundet ud af at det rent faktisk er sjovt at svømme ;0)- Og så skal vi jo passe den slanke linie, så den står for det meste på sodavandsis - men ellers foretrækker vi en large softice i hjemmelavet kræmmerhus ;0) Det er godt for pelsen, sir hun....

Per Lau Jensen sagde ...

@Lis: Så må du bede din mand om at tage badebukser med næste gang, så Leika kan komme ordentligt ud at svømme sammen med os andre.

@Margrethe: Nå, så softice er godt for pelsen, he, he ...

vh. Per