tirsdag den 23. juni 2009

Gysets Gyde


Efter at schæferen igen har skræmt livet af popsangerpudlen fra Bygaden, og schæferen og jeg igen har måttet høre på damen med det høje hår, der mener, at schæferen er en potentiel dræberhund, så har vi valgt at undgå downtown et par dage.
Jeg skal måske lige tilføje, at byen har ca. 1.800 indbyggere, så downtown er et rimelig begrænset område.
Hvis nogen skulle være interesseret i, hvorfor schæferen dog hele tiden skræmmer den stakkels popsangerpuddel, så er schæferens eneste forsvar: ”Den ligner Barry Manilow”.

Schæferen er også glad for at undgå turen her i byen i dag. Næsten hver dag plejer vi nemlig også at gå igennem villakvarteret, og når vi kommer til Smedjegatan, så vil schæferen gerne gå til højre, for lige frem ligger Gysets Gyde.
På Gysets Gyde er der seks hunde, som gør af ham. Og det stresser ham lidt, han rejser børster og vil gerne give igen. Derfor øver vi os næsten hver dag. Det er blevet bedre.
Det går bedst ved de to små hunde i det lyserøde hus. Der kan jeg få schæferen til at sidde stille udenfor, indtil de to små holder op med at gø.

Så i dag tog vi til Osby og gik en tur i byen. På torvet mødte vi en gadebande af krager. Schæferen skulle selvfølgelig straks diskutere. Resultatet var, at de fløj op på de tre meter høje lygtepæle og sad dér og skældte ud. Jeg har sagt det til schæferen så tit, lad være med at skændes med nogen, som har vinger. Men lytter han? Nej! Og ørerne er ellers store nok …

Så i morgen bliver det igen Gysets Gyde.

Ingen kommentarer: