fredag den 11. maj 2012

Bog om bølleschæferen på vej


Fra flere sider har jeg fået opfordringer til at skrive en bog om bølleschæferen. Den er skrevet; men endnu er udgivelsestidspunktet ikke fastlagt. Jeg håber på i løbet af 2012. Titlen er ”Bølleschæferen og pjoklederen.”


Manus til bogen er skrevet i samme tone, som kendes her fra bloggen. De beskrevne situationer er grundlæggende sande og udsprunget af hverdagen, bortset fra visse indlysende overdrivelser. Vores hus, byen og folk i den er også inspireret af virkeligheden samtidig med, at det er en slags parallelverden, hvor alt kan ske.

Mens jeg venter på, at bogen udkommer, har jeg lavet en side på facebook for bogen. Siden hedder også ”Bølleschæferen og pjoklederen”. På siden vil jeg fortælle om bogens vej mod udgivelse, der vil være uddrag fra bogen og fra bølleschæferens hverdag. Det vil som udgangspunkt ikke være tekst, som du kan læse her på bloggen, derfor vil jeg invitere alle bloglæsere til at klikke ”like” inde på siden og blive venner med bølleschæferen på facebook, således at I får alt på siden direkte ind i jeres facebook-news feed. Her er linket til facebook-siden:

http://www.facebook.com/schaeferenogpjoklederen.


Dagens facebook-status fra schæferen lød således:

”Vågn op, det er bølleschæferen, der taler: Lige nu sidder pjoklederen og laver konklusioner på nogle tal, kurver og giraffer, som Mark Sukkerberg har lavet til ham. Pjoklederen er nemlig en meget klog mand, det er vist kun beskedenhed, der afholder ham fra at påpege det selv. Oftere end han gør. Pjoklederen siger, at giraffen viser, at sidens venner tilsammen har 26.713 fb-venner. Så hvis alle deler denne her status, så tror jeg, at jeg med garanti har 25.000 venner inden frokost. Og det er helt sikkert flere end sværvægtsweileren.”



2 kommentarer:

Unknown sagde ...

Katten Darleen, der egentlig hader hunder, er underlig nok vild med Schæferdrengen. Hun har derfor fået mig til at love, at vi selvfølgelig køber bogen. Hun forventer lidt højtlæsning til sin rejecoktail!
venligst rie

Per Lau Jensen sagde ...

"Det var kattens, jeg vil oz ha' rejecoktail," siger schæferen.

Det lyder godt, du vil købe bogen, Rie. Jeg bemærkede også, at vi har fået selskab af dig på facebook-siden. Det er vi glade for :o)

vh. Per