fredag den 3. februar 2012

Bølleschæfer og balladebold på badeværelse




Jeg stod for et øjeblik siden ude på badeværelset og tissede, sådan lidt i mine egne tanker. Ud af øjenkrogen så jeg dørhåndtaget blive trykket ned. Herefter blev der aset og maset lidt på den anden side af døren, hvorefter et par næsebor blev presset imellem døren og karmen. Straks efter kom hele snydesnudeskaftet til syne og et hurtigt kast med schæferhovedet sendte fyldningsdøren, på skrigende hængsler, op i væggen i det tilstødende rum.

Så spankulerede schæferen med den største selvfølgelighed ud i badeværelset bevæbnet med sin nyeste blå balladebold. Han stillede sig ved siden af mig og kikkede ned i toiletkummen, dette mærkelige stykke inventar, hvis evne til at producere "drikkevand" fra et vandfald fascinerer ham dybt.

Den nyeste balladebold er hul og forsynet med en række gummiflapper indvendigt. Man kan putte godis i den, som så falder ud på tilfældige tidspunkter, når hunden skubber bolden rundt.
Schæferen er ikke særligt tålmodig, så han har fundet ud af, at hvis han slipper bolden fra størst mulig højde og laver et schæferkast med hovedet, så den rammer gulvet så hårdt som muligt, så giver den mest godis.


Så det gjorde han, hvorefter bolden hoppede op fra gulvet og landede i toiletkummen med et plask. Derefter så han bebrejdende på mig, der nu stod med lokumsvand drivende ned ad bukserne, og forlod badeværelset i protest.

7 kommentarer:

mjø ;o) sagde ...

balladebold og badeværelse er ikke en god kombination.. hahahahaha - håber du havde skyllet ud inden.... hahahahaha

Unknown sagde ...

Jeg skal hilse fra katten Darleen og sige, at hun føler meget med Bølleschæferen:)

Anonym sagde ...

Hahaha!

Tårene triller!
Damn dette er godt!

Mvh.
Tórunn og Schæfer

Per Lau Jensen sagde ...

Ja, mjø, du har ret: Balladeværelse, bøllebold og badeschæfer er bestemt en dårlig kombination ;o)

Darleen har ret, Marie, det er så synd for den stakkels schæfer ;o)

He, he, lad dem trille, Tórunn. Dejligt at høre. Tak. Hils schæferen. :o)

vh. Per

Anonym sagde ...

Hej schæfer
Vi har lige fundet ud af at du har en blog. Hylende morsom!
Min cocker Aslan synes du er fantastisk og glæder sig meget til din nye bog. Den skal læses som godnathistorie siger han.
Aslan synes også bade er stærkt overvurderet hvis ikke de foregår i en sø, vandpyt, eller mudderhul.
Så er man lækker!

Per Lau Jensen sagde ...

Hej anonym og Aslan,

Tak for kommentaren. Mudderbad kan dog også være ret trættende i følge schæferen. Se f.eks. det nyeste nummer af magasinet Hund & Hund, side 16-19, hvor jeg beretter om "Bølleschæferens mudderbad." Det kan læses gratis her http://hh.dynamicpaper.info/0912/

vh. Per

Louise sagde ...

Den artikkel er blevet læst af Aslan og jeg. Vi henter bladet hos dyrlægen nu.
Aslan synes dog det er lidt synd for bølleschæferen at der har været mudder hos jer så lang tid nu. Det er jo godt med lidt afveksling i eskapaderne. Man skal jo ikke være forudsigelig.

Hilsen Louise og Aslan